Veelgestelde vragen

Een foodtruck met lekkers voor de hond. Het bijzondere is dat onze producten er uitzien als ze voor de  mens zijn maar toch ontwikkeld voor de hond. We zijn bijna altijd in de nabijheid van een baasjes terras. Lekker gezellig!  Alle producten in onze webshop zijn ook te koop op evenementen met de hondenbar.

NATUURLIJK! wij organiseren jaarlijks een 15 tal leuke evenementen waar de rode draad is van samen beleven. Op elke locatie zijn er wandelingen over verschillende afstanden, leuke stands en lekkers voor baasje en hond. Tijdens thema weekends is er ontbijt voor baasje en hond in de morgen. Bij het dinner voor baasje en … uiteraard ook de HOND!

Wij leveren over de gehele Europese Unie

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen, tenzij anders bepaald, zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, gegeven dat het herroepingsrecht van toepassing is op het door de klant bestelde goed of dienst. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) ons tijdig op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. Het retourneren is steeds ten laste van de klant. 

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.