Kalender

Foodtruck Festival

voor baasje en hond

Heusden – Zolder

 Zaterdag  23 september
 14.00 uur tot 22.00 uur
 Zondag  24 september
 12.00 uur tot 22.00 uur

Hondenbar on tour @ Foodtruck Festival

Een productie samen met Chefs on Wheels, een foodtruck festival voor baasje en hond. Je kan lekker snuisteren langs de ongeveer 15 foodtrucks Voor de baasjes. Ter plaatse kan je zeer leuke wandelingen maken, de twee losloopweides bezoeken op samen op de foto!

 

Animatie voor de baasje :  Live optredens in een gezellige setting.
animatie voor de kids : Clown & kinder animatie.
Animatie voor de hond : Worsten zoeken , samen op de foto!

 

NIEUW voor de hond!

 

Een hondenijsje uit Berlijn met een koekje uit Venetië. Afgewerkt met pop corn uit Londen. Dit alle op een leuk pastel kleurig bordje dat je mag houden als aandenken.  Dit voor de introductieprijs van € 3.50, gratis hondenbiertje inbegrepen.

 

Hondenbar & Co

De hondenbar staat voor lekker en gezond voor elke hond! Fun snacks aangevuld met gevriesdroogde snacks en bones.  Ook de photobooth voor baasje en hond is van de partij. Hond en baasje met de gekste bekken samen om de foto!

NIEUW in 2023 is het aanbod van gepersonaliseerde hondenpenningen, ter plaatse gegraveerd terwijl u wacht. We hebben ruim aanbod om uit te kiezen, van basic tot exclusief.  Ter introductie zijn er op deze dag bijzondere acties!  Bovenop het GRATIS graveren, krijgt elke klant een GRATIS lichtgevende bescherming voor de penning ( t.w.v € 2.50) en een hondenbiertje (fleske t.w.v. € 2.65) Best vette actie als je weet dat penningen er al zijn all-in voor slechts € 8.95.

 

Wereld Dierendag

Tivoli Park

Mechelen

 Zondag 1 oktober 2023
 12.00 uur tot 17.00 uur

Hondenbar on tour @ Tivoli Park Mechelen

Meer info volgt snel!

 
 

 

 

Nog meer events in 2024:

Het concept menu voor baasje en menu voor de hond gaat met onze bierpartner in 2024 door Europa! We zullen te gast zijn in 27 landen in Europa samen met de meest exclusieve bars.