Kalender

Paaseitjes rapen voor de hond!

Blue Berry Fields
Beringen
 Zaterdag  30 maart
 10.00 uur tot 12.00 uur
 13.00 uur tot 17.00 uur
 Zondag  31 maart (pasen)
 10.00 uur tot 12.00 uur
 13.00 uur tot 16.15 uur

 

 

Hondenbar on tour @ Paaseitjes rapen voor de hond!

Alle baasje en hun b(w)oefjes welkom tijdens het paasweekend op het prachtige domein van Blue Berry Fields in Beringen (GPS Schomstraat 147 te Beringen)

GRATIS evenement, maar wel graag je komst registreren a.u.b.

Dit evenement en de proeverij voor de honden is GRATIS. Dit naar aanleiding van het 5 jarig bestaan van de hondenbar on tour. Om alles in goede en veilige banen te lijden, vragen wij om je met onderstaande button een tijdsslot te reserveren. OPGELET! Deze button komt online vanaf 14 februari ’24

Hoe gaat dat in zijn werk?

Voor uw en onze veiligheid werken onze medewerkers telkens met één hond en het baasje. We voorzien meerdere ballenbadjes waar we snoepen in verstoppen. Het eerste snoepje krijgt de hond al om zijn of haar aandacht te trekken. Als we de aandacht hebben verstoppen wij gezonde snoepen in het ballen bad.

Uw hond mag niet alles eten? Geen probleem, wij voorzien een ruim aanbod snoepen . Meld ons dit voor we aan de sessie beginnen.

Lekkers voor de baasjes!

YEP!  We gaan voor New York Streetfood . Die al in New York waren weten dan Natans en Papayo het boegbeeld zijn van de originele hot dogs. Wij gaan deze in dezelfde format aanbieden van mals broodje, knackworst , mosterd , zuurkool , ajuinsaus en relissh (gepureerde zoete augurk). Liever een Belgische versie? Dat kan ook natuurlijk.

Broodje Pastrami is onbekend in Vlaanderen maar bij Katz in New York een begrip. Wij voorzien toast, truffelmayo, pastrami vlees , cheddar kaas, zuurkool en kruiden en tot slot punt toppings  van diverse sauzen. Als extraatje krijg je nog op het bordje Ballymaloe Tomato relish saus uit New York, een Amerikaanse tegenhanger van pickels  LEKKER!

Link naar reservatie

https://www.supersaas.be/schedule/Hondenbar/Snoepjes_zoeken_pasen_2024

 
 

 

 

Nog meer events in 2024:

Het concept menu voor baasje en menu voor de hond gaat met onze bierpartner in 2024 door Europa! We zullen te gast zijn in 27 landen in Europa samen met de meest exclusieve bars.