Kalender

KALENDER

NEERPELT

12 & 13 September


13.00 uur - 19.00 uur.

HONDENBAR ON TOUR DELUXE @ Bar Tof by Joni - Pelt (Neerpelt)

De hondenbar is op 12 & 13 september te gast op de zomerbar Bar Tof by Joni op een unieke locatie aan het kanaal in Neerpelt. Een hippe en tegelijkertijd een "old school" concept. Hedendaags met een vleugje jaren 60, de flower power tijd. Kom samen met je hond genieten van alle lekkers en wandelen langs het kanaal.  

WAAR?

Ben je niet van Neerpelt, dan geeft je het GPS adres in: Neerpelt – Volmolenstraat 13. Eens daar aangekomen rijd je verder bergop richting kanaal (naar links, gewone zandweg). Hier is een ruime parking.


WELKOM?

Uiteraard! Bar Tof by Joni  & de hondenbar ontvangen je graag vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur. OPGELET! Bar Tof by Joni is al open om 12.00 uur, de hondenbar is maar een dagdeel aanwezig.


WANDELEN?

Jazeker, kom deze regio samen met je hond ontdekken. Rustig wandelen langs het kanaal Bocholt - Herentals of afwijken via de diverse knooppunten van wandel & fiets routes. Een afslag nemen  naar het park van het Dommehof is zeker een te overwegen optie. 


Vergeet zeker de poepzakjes niet!

Onder het motto "elk kakske in een zakske". Deze kan je achterlaten in de daarvoor voorziene afvalbakken. deze vind je in de buurt van het terrein en langs het wandelparcours. Zo houden wij de buurt proper.


Welkom op een uniek moment in uw leven en dit van uw trouwe viervoeter.


 


                

Contactgegevens


info@hondenbar.be

+32 (0) 495 20 70 96


Openingsuren


Check de kalender voor de juiste openingsuren.

Copyright © Hondenbar. All Rights Reserved.