Kalender

KALENDER

BERINGEN

18 & 19 Juli 2020


12.00 uur - 23.00 uur.

HONDENBAR ON TOUR DELUXE @ CoolDown Town - Beringen

CoolDown Town is het hipste en leukste zomerbar concept van de ruime regio. Een unieke locatie in het park langs het Casino van Beringen. We zijn er dan ook best fier op dat de hondenbar zijn eigen stekje krijgt op zaterdag 18 juli en zondag 19 juli. Telkens van 12.00 uur tot 23.00 uur.
WAT IS HET?


CoolDown Town is een hip zomer terras in de prachtige tuin in de schaduw van het Casion. Een unieke locatie voor deze derde editie van de zomerbar. Trendy foods & drinks, lounge en resto gedeelte, muziek, ... 


WAAR?


Ben je niet van Beringen, dan geeft je het GPS adres in: Beringen – Kioskplein 25. Rond het plein en de omliggende straten is ruim parking voorzien.


WELKOM?


Uiteraard! CoolDownTown & de hondenbar ontvangen je graag vanaf 12.00 uur. Om 23.00 uur wordt de dag afgesloten uit respect voor de buren. 


WANDELEN?


Jazeker, kom de site samen met je hond ontdekken. Voor de pups (750 m) en pubers (1400 m) is er een niet verhard parcours in het prachtige aangrenzende park van de directeur (van de voormalige koolmijn van Beringen).


Wandelen met de volwassen honden, via een korte wandeling kom je aan het knooppunt waar alle bewegwijzerde wandelingen op deze site vertrekken. Keuze uit meerdere afstanden.


TIP!


Wandel zeker via het fietspad naar de voet van de terril. Via de dienstweg van de terril(777 meter klimmen en 65 hoogtemeters overwinnen) kom je op de top. Hier heb je een adembenemend uitzicht. Indien nodig helpen wiju graag op weg.


Vergeet zeker de poepzakjes niet!


Onder het motto "elk kakske in een zakske". Deze kan je achterlaten in de daarvoor voorziene afvalbakken. deze vind je in de buurt van het terrein en langs het wandelparcours. Zo houden wij de buurt proper.


Nog meer beleven in Beringen?


op 2 en 3 oktober 2020 ben je welkom op de tweede editie van de QJOBS Industrial Dog Walk by night. De eerste editie van deze Europese primeur was vorig jaar ruim op voorhand uitverkocht. Meer info www.dog-walk.be Contactgegevens


info@hondenbar.be

+32 (0) 495 20 70 96


Openingsuren


Check de kalender voor de juiste openingsuren.

Copyright © Hondenbar. All Rights Reserved.