Kalender

KALENDER

Onderstaande evenementen voor baasje en hond zijn slechts een kleine selectie. Naarmate meer duidelijk is wat kan en niet kan in corona tijd, zullen wij meer evenementen toevoegen.


OMA'S IJS

KOERSEL

4 april


15.00 uur - 19.00 uur.

BlueBerry

Fields

03/7 tot 04/07


09.00 uur - 20.00 uur.

Tuinexpo

Bloem & Tuin

25/7 tot 1/08


10.00 uur - 18.00 uur.

Industrial Dog Walk by Night

01/10 tot 2/10


17.00 uur - 23.00 uur.

COMING UP

EVENTS


**.** uur - **.** uur.

HONDENBAR TAKE AWAY @ De Roos BRAK Oma's ijs KOERSEL

WELKOM met je hond aan "De roos BRAK", het foodtruck concept van Oma's ijs op het pleintje thv Fonteintjesstraat 10. Lekkers voor baasje én hond + 100 Ha bos om lekker te wandelen inclusief meerdere losloopweides.

 

PAAS ATTRACTIE, paas eitjes rapen... voor de hond!  (Honden snoepjes verstopt in meerdere mini ballenbaden ). GRATIS aangeboden door de hondenbar. OPGELET! reserveren van een tijdsslot is verplicht, gezien de huidige  corona maatregels.


HONDENBAR ON TOUR @ BlueBerry Fields Beringen

WELKOM met je hond op het 19 hectare grote domein van Blueberry Fields in Beringen. Een familiebedrijf dat bosbessen teelt en op ambachtelijke wijze verwerkt.

 

Wandel langs de drie verschillende wandelparcours op dit prachtige domein in  het natuurgebied “de vallei van de Zwarte beek”. We ontvangen u graag op het zomerterras voor een natje en een droogje. (voor baasje én hond!)


HONDENBAR ON TOUR @ Tuinexpo Bloem & Tuin in Nuenen (NL)

De primeur voor Nederland! De hondenbar & friends zullen aanwezig zijn op de 27 ste Tuinexpo Bloem & Tuin van 25 juli tot 1 augustus 2021.


Het grootste tuinevenement van de Benelux staat dit jaar in het teken van het ganse gezin, dus ook de hond. De vorige edities zakten ruim 50.000 liefhebbers af naar Nuenen, een gemeente net achter Eindhoven op een 30 minuten rijden vanaf de grens.

INDUSTRIAL DOG WALK by NIGHT @ be-MINE - TERHILLS

Na een uitverkochte editie met 3000 deelnemers in 2019, staat na het coronajaar de editie 2021 in de startblokken.


Wandel samen met je hond in kunstlicht door en rond de mijngebouwen van Be-Mine in Beringen en/of de site van Terhills in Maasmechelen. Via onderstaan de button kom je terecht op site van deze wandeling, inclusief de mogelijkheid om online tickets te bestellen.

  • Foodtruck festivals met dog corner en leuke wandelingen in Zolder en Tervuren
  • Dag van de hond met circus voor baasje en hond in Beringen en nog veel meer…
  • Strandwandeling met actie aan de Belgische & Nederlandse kust
  • Pretpark voor baasje en hond!
  • City tour in Leuven
  • Tapas wandeling in elke provincie in Vlaanderen.

dag van de hond