Kalender

KALENDER

BERINGEN

15 & 16 Augustus


12.00 uur - 23.00 uur.

HONDENBAR ON TOUR DELUXE @ CoolDown Town - Beringen

De hondenbar is op 15 & 16 augustus voor de tweede keer te gast  op CoolDown Town, het hipste en leukste zomerbar concept in de ruime regio. Een unieke locatie in het park langs het Casino van Beringen. NIEUW op zondag morgen is een heuse primeur!  Tuinontbijt voor baasje én hond. Vooraf inschrijven is verplicht, info hierover onderstaand.

WAAR?

Ben je niet van Beringen, dan geeft je het GPS adres in: Beringen – Kioskplein 25. Rond het plein en de omliggende straten is ruim parking voorzien.


WELKOM?

Uiteraard! CoolDownTown & de hondenbar ontvangen je graag vanaf 12.00 uur. Om 23.00 uur wordt de dag afgesloten uit respect voor de buren. Baasjes en honden die op zondag kiezen voor het tuinontbijt zijn welkom vanaf 9.30 uur.


WANDELEN?

Jazeker, kom de site samen met je hond ontdekken. Voor de pups (750 m) en pubers (1400 m) is er een niet verhard parcours in het prachtige aangrenzende park van de directeur (van de voormalige koolmijn van Beringen).


Wandelen met de volwassen honden, via een korte wandeling kom je aan het knooppunt waar alle bewegwijzerde wandelingen op deze site vertrekken. Keuze uit meerdere afstanden.


TIP!

Wandel zeker via het fietspad naar de voet van de terril. Via de dienstweg van de terril(777 meter klimmen en 65 hoogtemeters overwinnen) kom je op de top. Hier heb je een adembenemend uitzicht. Indien nodig helpen wiju graag op weg.


Vergeet zeker de poepzakjes niet!

Onder het motto "elk kakske in een zakske". Deze kan je achterlaten in de daarvoor voorziene afvalbakken. deze vind je in de buurt van het terrein en langs het wandelparcours. Zo houden wij de buurt proper.


Tuinontbijt voor baasje én hond!

Een uniek concept en een primeur! Aan tafel serveert CoolDown Town het ontbijt voor de baasjes. Hondenbar on tour doet dit voor de honden. Tot 4 augustus kunnen wij 16 reservaties aannemen. Reden is dat deze dan overdekt kunnen zitten en wij vandaag niet het weer weten op deze dag. Als de vooruitzichten goed zijn dan met het weer , kunnen er 20 tafels extra gereserveerd worden in openlucht.


Wat kunnen de baasje en honden smikkelen, en wat kost da?


Voor de baasjes: diverse broden en broodjes, diverse soorten (smeer)beleg, mini koffiekoeken, nutellabrood, cinnamon- en cheeserolls, roerei met spek, penskes met appelmoes, boontjes in tomatensaus, gebakken patatjes, verse fruitsalade, yoghurt en granola, American Pancakes, mini donuts, incl. fruitsap, incl. warme dranken gedurende het ontbijt (1u30)


Kinderen tot 2 jaar                 GRATIS

Kinderen 2 jaar tot 5 jaar      € 6.50

Kinderen 6 jaar tot 12 jaar    € 11.00

Volwassenen                          € 21.50

Met glaasje CAVA                   € 25.50


Voor de honden: Elk menu omvat water & honden thee, menu van de chef, en een dessert.


Basis menu


Water & honden thee - menu van de chef 100 gram - mini cup cake                                 € 7.00


Voor de grotere jongens & meisjes honden


Water & honden thee - menu van de chef 200 gram - trio van mini cup cakes                  € 12.00


Hoe bestellen en reserveren?


Mail je bestelling door via info@hondenbar.be met volgende info:


Namen van alle volwassenen die deelnemen aan het ontbijt (contact tracing) 

Namen van alle kinderen die deelnemen aan het ontbijt en leeftijd. (contact tracing)

Namen en ras van alle honden die deelnemen aan het ontbijt 

Voor de baasjes, aangeven standaard ontbijt of met glaasje Cava

Voor de honden aangeven basis menu of menu voor de grotere jongens en meisjes honden 


Nadien ontvangt u van ons een bevestiging. Pas 1 week voor het evenement (je weet maar nooit met Corona) ontvang je een vraag tot betaling van een voorschot. je reservatie is geldig na het betalen van het voorschot. Het voorschor bedrag is de deelname prijs van de hond, het ontbijt voor de baasjes dien je ter plaatse af te rekenen aan de mensen van CoolDown Town. 


Welkom op een uniek moment in uw leven en dit van uw trouwe viervoeter.


 


                

Contactgegevens


info@hondenbar.be

+32 (0) 495 20 70 96


Openingsuren


Check de kalender voor de juiste openingsuren.

Copyright © Hondenbar. All Rights Reserved.