hondenwandeling

Bubbel wandeling voor baasje én hond! 


Welkom  op zondag 20 september met je hond in een van de mooiste parken van Vlaanderen, het Nationaal park der Hoge Kempen. We gaan er voor jullie een leuke zondag van maken.


De knop voor het bestellen van tickets vind je midden deze pagina, weet dat omwille van het corona virus tickets enkel online te bestellen zijn en NIET ter plaatse te koop. Lees zeker onderstaande info en aandachtpunten. De geldende regels van COVID 19 zijn ook hier van toepassing.


Locatie:


GPS: Lanaken – Krieckaertlaan 1  Het hart van het evenement is het recreatie domein “de Krieckaert” meer bepaald de buurt van de hond vriendelijke brasserie. Via de parking zullen wij wegwijzers voorzien naar de start van de wandeling.

Registratie


  • Je dient je reservatie bon met scan code mee te brengen, tonen op smartphone mag ook.
  • Je kan je enkel aanbieden binnen de duur van het gekozen tijdslot
  • De baasjes ontvangen een fluo vest en een te personaliseren borstnummer en speldjes
  • Voor de hond is er een registratie lint en een te goed bon voor een mini cup cake van de blaffende bakkerij aan de aankomst.
  • Dan kom je in de wachtzone waar je rustig je fluo vestje kan aandoen, het borstnummer vastmaken. Respecteer de afstanden tot elkaar.

Wandeling


  • Deze start aan de brasserie “De Krieckaert” en gaat direct naar het park. De totale afstand van de wandeling is ongeveer 5 km.
  • Elk kakske in een zakske! Vergeet de poepzakjes niet! Elke km voorzien wij een afvalbak waar je deze in kan nalaten. Hondenpoep niet opruimen staat gelijk aan sluikstorten met boete. Er zal op gecontroleerd worden. Laten wij het samen proper houden.
  • Aan de aankomst (terug in de omgeving van de brasserie) is er een waterbar voor de honden voorzien. Deze zetten wij op voldoende afstand op de afstanden te respecteren.


Hondenbar on tour


Na de wandeling zijn jullie meer dan welkom aan de hondenbar, een uniek concept in de Benelux. Een menu van dranken en hapjes voor de hond, een menu van dranken en hapjes voor de baasjes. Lekker samen genieten met de woefkes!                                

Live muziek


Gezellige muziek in de Carnaval sfeer van

Oet ‘t Niks! Korte optredens voorzien om 12.00 uur en 13.00 uur op het terras van de brasserie. ALAAF! . opgelet! iedereen moet blijven zitten, helaas is ook meezingen en dansen ten strengste verboden.Tijdsslot


Om veilige afstanden en drukte aan de registratie te vermijden werken wij met verschillende vertrek momenten met een duur van 45 minuten. Kom dus niet allemaal aan het begin van je tijdsslot  Bij je online boeking maak je deze keuze vooraf.  Er zijn er 5 voorzien, 3  in de voormiddag en 2 in de namiddag. 


Beschikbare starttijden


Tijdsslot 1                     van 09.00 uur tot 09.45 uur.
Tijdsslot 2                     van 10.00 uur tot 10.45 uur.
Tijdsslot 3                     van 11.00 uur tot 11.45 uur.
Tijdsslot 4                     van 13.00 uur tot 13.45 uur.
Tijdsslot 5                     van 14.00 uur tot 14.45 uur.

   

Contactgegevens


info@hondenbar.be

+32 (0) 495 20 70 96


Openingsuren


Check de kalender voor de juiste openingsuren.

Copyright © Hondenbar. All Rights Reserved.