Blueberry Fields

BlueBerry Fields

honden wandeling
hondenbar on tour
honden wandeling

WAAR?

 

WELKOM met je hond op het 19 hectare grote domein van Blueberry Fields in Beringen. Een familiebedrijf dat bosbessen teelt en op ambachtelijke wijze verwerkt. Van verkoop van verse bosbessen tot afgewerkte producten, alles kan je zien op deze site.

 

GPS :  België – Beringen – Schomstraat 147.  Volg de wegwijzer parking. Deze is achter de gebouwen gelegen.

 

WANNEER?

 

Het 2 daagse evenement start op zaterdag 3 juli en eindigt op zondag 4 Juli. Hondenbar on tour  is dagelijks te bezoeker vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur.

 

WANDELEN & BELEVEN?

 

Dat is vanzelf sprekend!

 

Alle wandelingen vertrekken aan het centraal cafetaria en zijn zeer goed weergegeven. Je kan kiezen uit 3 afstanden. Deze zijn 100% op het 19 are grootte domein van Blueberry Fields  in het natuurgebied “de Vallei van de zwarte beek”.

 

Gele wandeling  850 meter (puppy wandeling)

 

Deze “bosbessen leerpad wandeling" brengt je langs één van de velden waar bosbessen worden gekweekt. Deze wandeling is ook geschikt voor rolstoelen. Leuk voor pups & kids.

 

Groene Wandeling 1120 meter (jonge honden wandeling)

 

Deze “bomenwandeling” loopt in het begin rond de productiehal en opslag van de bosbessen. Via de vijver en het bos wandel je nog een stuk lang de  kabbelende winterbeek. Zeker een aanrader voor liefhebbers die een mix weten te waarderen op een beperkte afstand.

 

Blauw / rood wandeling  3000 meter (junior wandeling)

 

Deze wandeling is in het begin gelijklopend met deze van de groene wandeling. Al ga je bij deze wandeling de winterbeek kunnen volgen op het volledige domein. Tenslotte passeer je nog enkele velden waar bosbessen worden gekweekt.

 

WAT KOST DAT?

 

Toegang en parking zijn GRATIS voor baasje en hond. Dranken en snacks te koop aan democratische prijzen.