De lekkerste hondentaarten
Leg je favoriete viervoeter in de watten en bestel hier je hondentaart!
Bekijk onze taarten
Honden wandelingen & Co
Beleef de leukste tijd op onze evenementen
Check onze events
Previous
Next

Honden brokken 10 kg

MEADOWFIELD, TOP hondenvoer van om de hoek!

U gunt uw hond toch ook een gezond en lang leven?

In alle kwalificaties en onderzoeken komen onze Meadowfield producten als beste uit de bus. Dat is logisch als je naar de samenstelling kijkt. Bij Meadowfield wordt uitsluitend vlees gebruikt als eiwitbron. Alle producten zijn natuurzuiver, er worden geen synthetische anti-oxydanten toegevoegd en dankzij Schotse zalmolie een meerwaarde aan Omega 3 en Omega 6.

Niet voor niets is Meadowfield de belangrijkste leverancier van een zeer groot aantal dierenartsen. Ook de instituten voor hoog gekwalificeerde opleidingshonden behoren al jaren tot onze klantenkring, idem voor een behoorlijk deel van fokkers in Nederland.

Voor de 10 kg verpakking gaat het om geëxtrodeerd hondenvoer met diverse samenstellingen. Startent met Puppy voer van rund & kip, Vervolgens masterclass met verse kip - lam - zalm en tenslotte TOP FIT met verse zalm zonder granen en gluten!

Hondenbar on tour is exclusief verdelen in Vlaanderen van deze voeding.

een TOP product hoort thuis in de beste verpakking om uw voer vers te houden. We verpakken in zonlicht duistere verpakking met aan de binnenzijde van de zak kwalitatieve aluminiumfolie. dus vers en gezonde bewaring tot de laatste brok.

Zowel voor hondenvoer als onze vleesworsten organiseren wij geregeld proefdagen. Laat je hond beslissen wat lekker is!


Gratis verzending

Vanaf €100

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd